Ramazan eğlencelerini meydan ve sokaklarına taşıyan Forum Trabzon, ziyaretçilerine herkesin keyif alacağı birbirinden güzel sürprizler hazırladı. 20 Temmuz-19 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek etkinlikler, Trabzon’un simgesi haline gelen eski ramazan eğlencelerini alışveriş merkezinde doyasıya yaşatacak. Fasıl dinletileri ve özel gösterilerle renklenecek ramazan gecelerinin olmazsa olmazı sihirbaz, çocuk tiyatrosu, animasyon ile semazen gösterileri de ramazan boyunca Forum Trabzon’da ziyaretçilere unutulmaz günler yaşatacak. 03-09 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek ebru atölyesi ve sergisi ise ziyaretçileri büyüleyecek.

Forum Trabzon, ramazan süresince nostaljik açık hava sinemasında dört gün gösterime girecek ve Türk sinema tarihinde önemli bir yer tutan Türk filmleriyle de ziyaretçilerini geçmişe götürecek.

Ramazanın kendine özgü dokusunu düzenlediği eğlenceli ve bir o kadar da eğitici organizasyonlarla renklendiren Forum Trabzon, 05 Ağustos Pazar günü saat 20.45’te Çin akrobasi grubu ve 17 Ağustos Cuma günü saat 20.30’da da Sunay Akın’ı ziyaretçileriyle buluşturacak.