Trabzon Kurankursu Durağı esnaflarından Selçuk Özer(28) geçtiğimiz pazartesi günü halı sahada arkadaşlarıyla maç yaparken bir anda yere yığıldı. Taka gazetesi muhabiri Hakan Şener'in haberine göre, Trabzon Kurankursu Durağı’nda şoför olarak çalışan 28 yaşındaki Selçuk Özer pazartesi günü halısaha maçına gitmek için evden çıktı. Genç Selçuk maç yaparken birden yere yığıldı ve ayağa kalkamadı. Arkadaşları tarafından hemen ambulans çağrıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından Özer’i Numune Eğitim Ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Numune Hastanesi’nden KTÜ Tıp Fakültesi yoğun bakımına alınan Özer 4 gündür yaşam mücadelesi veriyor.
KOŞARAK GİTTİ
Anne Emine Özer ise iki gündür uyku uyumadığını belirterek, “Oğlumu spor çantasını verdim yolladım. Koşarak gitti. Anne geç kalıyorum dedi. Hiç bir şeyi yoktu. Sonra arkadaşlarının anlatmasına göre halısahada oynarken birden yere yığıldı. Arkadaşları ilk olarak ne olduğunu anlamadı. Sonra ambulans ile hastaneye kaldırmışlar. Bize haber verdiler. Hastaneye geçtik. İki gündür aynı şekilde yatıyor oğlum. Ben uykusuz kaldım. Oğlum sapasağlamdı birden yataklara düştü. Ben onsuz ne yaparım” dedi.
DURAK OLARAK YANINDAYIZ
Kurankursu durağında çalışan arkadaşları ise her zaman gerekeni yapacaklarını söyledi. Kurankursu Durak Başkanı Hasan Bayram, “Çok iyi bir arkadaşımızdır. Kendinin 1 hafta önce de fenalaştığını duymuştuk. Sonra bu acı haberi aldık. Selçuk’un üzücü haberi tüm durak arkadaşlarını ve bizi üzdü. Selçuk için yapılması gereken bir şey varda durak olarak ben öncülük edeceğim. Tüm durak olarak biran önce iyileşmesini ve aramıza dönmesini istiyoruz” dedi.