11 ayın sultanı ramazan ayında Trabzon Büyükşehir Belediyesi ramasanın maneviyatın uygun ramazan çadırı programları ile vatandaşlara hizmet sunarken gençler ve çocuklar için kurulan lunapark da büyük ilgi görüyor. 
Rize’de, hatta Of ilçesinde bile olmasına rağmen Trabzon’da olmaması kimilerinin tepkisine neden olurken bizde bu durumu Trabzon’a kurulan lunaparka giderek vatandaşlara sorduk. İşte aldığımız yanıtlar. 

Maşide KURT
Hilal Gül KOÇ
İnsanların topluca hep bir arada eğlenebildiği bir yer olmuş. Güzel olmuş. Çok iyi bir şey yapmışlar. Bende çok iyi bir şey yapıp Belediye Başkanımızı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu tebrik ediyorum. Hatta bunu sadece ramazanda değil 12 ay yapmasını istiyoruz. Ne güzel sınavdan çıktık burada stres atıyoruz ama 1 ay sonra kalkacakmış, böyle olmamazı lazem daha büyük oyuncaklarla daha büyük bir lunapark yapılması gerekir Disneyland gibi bir şey olmalı. 12 ay olmalı. Artık büyükşehir olduk, evet belediyeyi kutluyoruz ama büyüğünü de yapmasını istiyoruz. 




Ahmet-Zeynep BAL
Elif Mustafa ALTUNTAŞ
Trabzon için büyük bir ihtiyaç ama gelenlerde önemli. Biz buraya ailelelirimizle geliyoruz, neden güvenlik var, kalabalık, işletme farkı var. Ama molozdaki öyle değildi, oraya gidemiyorduk. İpsiz sapsız insanlar oraya geliyordu. Burası güzel oldu. Güvenli olsun, oyuncaklar güvenlik olsun, çevre muhafazası iyi olsun istiyoruz. Şimdi burayı 1 aylık vermiş, geçici olduğu için sanki bir şeyler eksik belki 12 ay olsa burada tam modern bir oyuncak şehri kurulabilir, Trabzon için bu elzemdir, önemli bir eksiktir’

Halil-Ayşe AYDIN 
Trabzon’umuzun için güzel bir hizmet, çocuklarımızla gelip eğlenebiliyoruz. Böyle bir hizmetin devamlı olması gerekir, Belediyenin artık insanların 12 ay eğlenebileceği bir eğlence merkezine kavuşması gerekir, bu kadarını yapanlardan da Allah razı olsun’ 


TRABZON EĞLENİRKEN 
HANGİ ARAÇLARI SEVİYOR 

30 yıldır Lunapark işletmeciliği yapan ve eğlence sektöründe halka hizmet ettiğini ifade eden Bülent Akyıldız’a Trabzonluların Lunapark izlenimlerini sorduk. 
Vatandaşların oyuncaklardan memnun olduğunu ifade eden Akyıldız, ‘3 yıldır Trabzon’da hizmet veriyoruz. Trabzon insanı eğlenmesini biliyor, sınırını biliyor, ama öyle basit, heyecansız araçları, oyuncakları sevmiyorlar. 
Bizde onlar için bu yıl ilk kez Karadeniz’de olmayan bir oyuncağı Discovery 360’ı getirdik. En çok bu oyuncak ile gondol, ranger, çarpışan otomobil, balerin ve elma kurdu tercih ediliyor. Her gün binlerce Trabzonluyu burada eğlendirmek, onların coşkusuna, mutluluğuna ortak olmak güzel bir duygu. Trabzon’u çok sevdik, zaten işimizi de en iyi şekilde yapıp mahcup olmamak adına azami gayret sarf ediyoruz. 


Halkımız da bize güveniyor, çünkü oyuncaklarımızın birçoğu yeni, zaten kendi mühendislerimiz her gün görev başında kontrollerini rutin olarak yapıyor. Ayrıca Trabzon Makine Mühendisleri Odası Başkanlığı tarafından da yapılan denetlemede tüm makinelerimizin standartlara uygun olduğu tespit edildi. 
Huzur ve heyecan dolu bir şekilde bizler Trabzonluları eğlendirmeye devam edeceğiz. Biz 24 saat işimizin başındayız ve her şekilde bir şikayet veya başka bir durumda vatandaşımız bize kolayca ulaşabiliyor. Ayrıca güvenlik güçlerimiz, jandarmamız, polisimiz de sürekli burada devriye atarak güveni arttırıyor. Eğlendirebiliyorsak ne mutlu bize diyor buraya kadar zahmet eden tüm Trabzonlulara da teşekkür ediyoruz’ ifadelerini kullandı.