Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi’nin 61 üyesi Maçka Esiroğlu mevkiinde oluşturdukları hatıra ormanına 61 ağaç diktiler.

Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi gençlerin doğa ve çevre bilinci artırmak için farklı uygulamalar gerçekleştiriyor. Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi bunun son örneğini Maçka Esiroğlu beldesinde oluşturduğu hatıra ormanıyla ortaya koydu. Meclis üyelerinin her biri birer ağaç dikerek ormanın ilk adımını attılar.

Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Muammer Tosun ’’Hedefimiz doğaya, çevreye duyarlı bir genlik oluşturmaktır. Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi olarak Orman Bölge Müdürlüğümüze bizlere hatıra ormanı için yer tahsislerinden ötürü şükranlarımızı sunarız. Gençlik meclisimizin cevre ve kent sorunları komisyonuyla beraber yürüttüğümüz çalışma sonucunda bu gün burada gençler olarak geleceğe bir eser bırakmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Burada bizlere katkıda bulunan tüm meclis üyelerimize, komisyon başkanlarımıza divan üyelerimize, özellikle Trabzon Belediye Başkanımız Sayın Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na çok teşekkür ediyoruz. Burada çevre bilinci adına çok güzel bir etkinliğin yapmaktayız. Doğa ve çevre bilinciyle yetişen gençlerin ülkemize daha çok katkı sağlayacaktır’’ dedi.