Trabzon Ak Parti’de 11 yıllık geçmişi olan eski yönetici Ak Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun yeniden dizayn edilmek üzere feshettiği Genel Merkez yönetimine çağrıldı.

Ak Parti Genel Başkanı Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun talimatı ile genel merkez kadın kolları yönetimi fesih edilerek Kocaeli Milletvekili Azize Sibel Gönül’e yeni yönetimi oluşturma görevi verilmişti.
 
Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Genel Başkanlığı görevine getirilen Azize Sibel Gönül, 50 kişilik yönetiminde görev alması için Trabzon Ak Parti’de 11 yıllık geçmişi olan, Trabzon İl Kadın Kolları Başkan Yardımcılığı, İl Kadın Kolları başkanlığı, 3 dönem il  yönetim kurulu üyeliği, il başkan vekilliği görevlerinde bulunan Ortahisar Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Aslıhan Bezirganoğlu’nu tercih etti.

Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Yarın akşam Afyon’da düzenlenecek olan Milletvekilleri kampına davet edildi. Yeni yönetim burada düzenlenecek toplantıda Başbakan Davutoğlu ile tanışacak.

Yeni görevinin zor fakat gurur verici olduğunu ifade eden Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Bezirganoğlu, ’Önceden daha lokal çalışıyorduk, Trabzon’da siyasetimizin gerektirdiği alanlarda görevimizi icra ediyorduk. Şimdi Allah nasip ederse tüm Türkiye’deki görevlendirmelere katılacağız. Öncelikle bizlere bu görevi layık görenlere teşekkür ediyorum. 50 kişilik yönetime Trabzon’dan bir ismin alınması bizler için önemli ve gurur vericidir. Şehrimiz adına, partimiz adına, ülkemiz adına bu görevi başarılı bir şekilde yerine getirip sorumluluklarımız dahilinde şehrimize, ülkemize ve partimize fayda sağlamaya çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın’ dedi.