Olay dün 14.30 sıralarında Tirebolu ilçesini Güce ilçesine bağlayan Karadeniz Sahil Yolu Gölağzı sapağında meydana geldi. İddiaya göre, uzun bir süreden beri şiddetli geçimsizlik yaşayan Cabir Kuru (21), kendisinden boşanmak için mahkemeye başvuran eşi Ayşe Kuru (18) ve kayın validesi Neriman Taş (42) ile Güce sapağında karşılaştı. Burada eşinin elinde olan ikiz çocuklarını görme bahanesiyle alan cani baba çocuklarını daha sonra otoyola fırlattı. Bu durum karşısında cani babayı engellemek isteyen eşi Ayşe Kuru ve kayınvalidesi Neriman Taş’a bıçakla saldırdı., Yol kenarında eşine defalarca bıçak saplayan Cabir Taş, daha sonra kendisine müdahale eden kaynanasını da tekrar tekrar bıçakladı. Bu anlar ise an be an çevrede bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Olaydan sonra kayıplara karışan zanlı Cabir Taş’ın peşine düşen jandarma ekipleri ise zanlıyı saklandığı yerde kıskıvrak yakaladı. Bu anlar ise bir cep telefonu kamerası tarafından an be an kayda alındı.

Anne ve anneanneleri babaları tarafından öldürülen 6 aylık ikiz kardeşler ve 4 yaşındaki ağabeyleri Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı yetkililerince gözlem altına alındı.