Türkiye'nin dört bir yanına tatlılarını gönderen  ve 10 yıl önce evinin mutfağında tek başına başladığı meslek hayatına şimdi birçok kişiye istihdam sağladığı modern işyerlerinde devam eden Nejla Keresteci’yi ziyaret eden Bayan Yavuz, girişimcilik ruhunun cesaret gerektirdiğini ifade ederek, cesaretinden ve emeğinden dolayı kendisine başarı dileyerek, tebrik etti.
 
Dünyanın geleceğinin, girişimcilerin gayretine bağlı olduğuna vurgu yapan Şengül Yavuz”  Kadınlar da bu gelecekte yer almak ve daha etkin olmak istiyorsa girişimciliği önemsemelidir. Unutmayın ki kadınlar daha öğreticidir, yeni oluşumlara daha rahat uyum sağlarlar ve yeni fikirlere açık olurlar. Gözlem yeteneklerini başarılı bir biçimde kullanırlar.”dedi.
 
Bu iş yerinin de bir başarının ve azmin örneği olduğunu belirten Şengül Yavuz,”. On yıl önce tek başına başladığı meslek hayatına bugün birçok kişiye istihdam sağlayarak devam eden ve çalışanlarıyla bir aile ortamı oluşturan Nejla hanıma cesareti ve azminden dolayı tekrar teşekkür ederim.”şeklinde konuştu.
 
İş yerinde yer alan ürünleri yakından inceleyen ve Nejla Hanımdan ürünler hakkında bilgi alan Şengül Yavuz,  başarılar dileyerek, işyerinden ayrıldı.