Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı DR. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, darbeler ile hırpalanan bir ailenin inandığı değerle uğruna mücadele etmesinin beyazperdeye aktarıldığı ‘Bizim Hikaye’ filmini izledi.  Royal Sineması’nda  AK Parti İl Başkanı Haydar Revi, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Halim Yılmaz,  kadın kolları ve partililerin izlediği filmde duygulan anlar yaşadı.

Yönetmenliğini Yasin Uslu'nun üstlendiği Bizim Hikaye'nin başrollerini Cansel Elçin, Sera Tokdemir ve Naz Elmas paylaştığı filmde, haksızlığa uğramış, ailesi, yuvası, geleceği elinden alınmış bir adam ile hayata karşı tek başına mücadele etmek zorunda kalan, çocuklarıyla bu koca dünyada bir başına kalmış bir kadının öyküsünü perdeye taşıyor.
Başkan Gümrükçüoğlu, Bizim Hikaye filmini çok beğendiğini belirterek, “80 darbesinde gururu, itibarı zedelenen, inancı ve düşüncesi ne olursa olsun haksız yere hüküm giyen insanların, darbe sonrasında hayata tutunma çabalarını perdeye taşıyor. Film; o günlerden bu günlere kadar uzanan bir mücadeleyi, hiç bir şekilde bağlarını kopartmayan fedakar bir aile aracılığıyla bizlere aktarıyor. Vatandaşlardan bu filmi izlemelerini tavsiye ediyorum