Aydınlıkevler Yeni Cami Çok Amaçlı Toplantı Salonu’nda mahalle sakinleriyle görüşen Başkan Gümrükçüoğlu, Aydınlıkevler’de doğalgazın bu yılın Nisan ayı içerisinde kullanılmaya başlanacağının müjdesini verdi.

Toplantıda Trabzon'u geleceğe taşıyacak '61 proje' ve yapılan diğer projeleri değerlendiren, yapılan ve yapımı devam eden projelerin tamamlanması ile Trabzon'un çehresinin değişmeye başladığını kaydeden Gümrükçüoğlu Ayasofya, Zağnos, Tabakhane, Çömlekçi, Narlıbahçe Kentsel Dönüşüm projeleri ile Ortahisar Kentsel Yenileme Projeleri'nin tamamlanması, Kanuni Bulvarı, Erdoğdu, Uğurlu-Karşıyaka yolu, Akyazı Spor Kompleksi projelerinin tamamlanması ile Trabzon'un panoramasının değişeceğini belirtti.

Başkan Gümrükçüoğlu, Aydınlıkevler Mahallesi’nde Doğalgaz çalışması nedeniyle bozulan tüm yolları mayıs ayı itibariyle asfaltlayacaklarını söyledi.

Toplantıya Belediye Başkan yardımcıları Hüseyin Turan, Ergin Aydın, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş, Belediye Meclis üyeleri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.