Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu vatandaşlara en iyi hizmeti verme gayreti içerisinde olan ilçe ve belde belediyelerine ellerinden gelen katkıyı sağlamaya çalıştıklarını belirterek desteklerini bundan sonra da sürdürme çabası içerisinde olacaklarını söyledi.

       Gazeteci sadık Albayrak ile birlikte Arsin'inin Yeşilyalı Beldesi'ni ziyaret eden Başkan Gümrükçüoğlu ilçe ve belde belediyelerinden gelen talepler doğrultusunda ilçe ve belde belediyelerine altyapı, makine araç ve gereç ve desteği ile personel desteğinde bulunmaya çalıştıklarını kaydederek, " İlçe ve belde belediyelerimiz ellerindeki imkanlar ölçüsünde vatandaşlara en iyi hizmeti vermeye çalışıyorlar. Büyükşehir olmaya hazırlanan bir belediye olarak biz de imkanlarımız ölçüsünde ilçe ve belde belediyelerimizin yanında olmaya gayret gösteriyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde Trabzon'a en güzel hizmeti vermenin çabası içerisindeyiz" şeklinde konuştu.

       Yeşilyalı Belediye Başkanı Hüseyin Fidan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, " Trabzon Belediye Başkanımız Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu her zaman bizlere destek oluyor. Trabzon Belediyesi'nin ağabey belediye olarak bizlerin yanında olmasından son derece memnunuz. Başkanımız her fırsatta beldemizi ziyaret ediyor. Gösterdikleri duyarlılıktan dolayı Başkan Gümrükçüoğlu'na teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.