Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Köprübaşı ilçesinde düzenlenen iftar programında Köprübaşılılar ile buluştu. İftar programı öncesinde Köprübaşı Belediye Başkanı Ahmet Tekke ve Büyükşehir Belediye Meclisi Başkanvekili Seyfullah Kınalı ile birlikte ilçede esnaf ziyaretlerinde bulunarak vatandaşlarla görüşen Başkan Gümrükçüoğlu, kendisine yöneltilen soruları ayrıntılı şekilde yanıtlarken Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmaları hakkında vatandaşları bilgilendirdi.

İftar programının ardından katılımcılara seslenen Gümrükçüoğlu, Trabzon'da son derece güzel bir Ramazan yaşandığını ifade ederken, hemşehrilerine teşekkür etti. Konuşmasında Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin Trabzon il genelinde büyük bir hizmet seferberliği içinde olduğunu ifade eden Gümrükçüoğlu, "Bizler sizin hizmetkârınız olmakla gurur duyuyoruz. Biz kol kola sizinle hizmet etmeye devam edeceğiz. Bizim için halka hizmet Hakk'a (c.c.) hizmettir" şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, iftar programının ardından Köprübaşı'nda temaslarına devam etti. Yatılı Kur'an Kursu'nu ziyaret ederek idarecilerden bilgi alan Gümrükçüoğlu, bölgenin bir Kur'an deryası olduğunu kaydederken bu alanda üzerlerine düşen vazifeleri memnuniyetle yerine getirmekte olduklarını kaydetti.