Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Trabzon Şube Başkanı Nurettin Balaban, antrenörler ve sporcular, Gümrükçüoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Gümrükçüoğlu, Trabzon'da futbolun ve diğer spor dallarının gelişmesi için çalışan hocaların, bu işleri tutku ve sevda ile sürdürdüklerini çok iyi bildiğini belirterek, "Trabzon, sizlerin azmi ve fedakarlığı sayesinde sporda zirve kent olmuştur. Bu nedenle sizlerle gurur duyuyoruz" dedi.

Ellerindeki imkanlar ölçüsünde spora ve sporcuya desteklerini sürdürdüklerini ifade eden Gümrükçüoğlu, "Amatör futbol kulüplerimizin daha iyi ortamlarda sportif faaliyetlerini sürdürmeleri için sahildeki iki sahanın ışıklandırmasını yapacağız. Bunun için hazırlıklarımızı tamamladık. Trabzon futboluna hayırlı olsun" diye konuştu.

TÜFAD Başkanı Nurettin Balaban ise desteklerinden dolayı Gümrükçüoğlu'na teşekkür ederek, şunları söyledi:

"Trabzon'da futbolun ve sporun gelişmesi için herkes üzerine düşen görevi yapmalıdır. Bu anlamda dernek olarak kurum ve kuruluşlarımızla birliktelik içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Başkanımızla daha önce yaptığımız görüşmelerde bizlere sahaların ışıklandırılması sözünü vermişti. Özellikle okul nedeniyle gündüzleri idmana gelemeyen çocuklarımızın okullarını da aksatmadan antrenman yapması çok önemli idi. Sağolsun Başkanımız Yalı ve Beşirli sahalarının ışıklandırılması için gerekli çalışmaları yaptı ve bize bunun müjdesini verdi. Işıklandırma çalışmalarının tamamlanmasıyla takımlarımız akşamları da idmanlarını yapabilecek."