61SAAT HABER SERVİSİ

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ak Parti Trabzob Milletvekili Salih Cora, Ak Parti Trabzon il Başkanı Haydar Revi ve beraberindeki ekiple birlikte Trabzon meydan parkını gezi vatandaşlarla sohbet etti. 

YORGUNLUĞUMUZ GİDİYOR
Ailelerle ve çocuklarla uzun süre sohbet eden Başkan Gümrükçüoğlu, "Gece gündüz demeden Trabzon'umuz için çalışıyoruz. Trabzon halkının huzurlu ve mutlu bir şekilde olduğunu görünce tüm yorgunluğumuz gidiyor" ifadelerini kullandı.

SİZİ VE EKİBİNİZİ KUTLARIZ
Vatandaşlar ise Trabzon meydan parkından çok memnun olduklarını ifade ederek, "Sizi ve ekibinizi kutlarız. Gurbetten geldik. Trabzon'daki değişimi gördük. Rabbim size ve hükümetimize zeval vermesin" diye konuştu.

TURİZM KONUSUNDA TİTİZİZ
Gurbetçi bir vatandaşın Uzungöl fiyat tarifelerine dikkat çekmesi üzerine Başkan Gümrükçüoğlu, "Her defasında misafirlerimize samimi davranalım, fiyat istikrarını sağlayalım uyarılarını yapıyoruz. Turizm konularını titizlikle inceliyoruz" şeklinde konuştu.

DOKTOR OLMAK İSTİYORUM
Ravza isimli bir çocuk büyüyünce doktor olacağını söyleyince Başkan Gümrükçüoğlu; "Benim de mesleğim doktorluk. İnşallah sen de büyüyünce vatana millete hayırlı bir doktor olursun" dedi.

SELFİE ÇEKİLDİLER
Çok sayıda vatandaş ve Arap Turistler Başkan Gümrükçüoğlu ile selfie çekildi. Başkan Gümrükçüoglu ardından çocuklara oyuncak dağıtarak alandan ayrıldı.