Diyanet İşleri Başkanlığı'nın düzenlemiş olduğu hafızlık yarışmasında Türkiye birincisi olan Arsin Mustafa İmamoğlu Kur'an Kursu öğrencisi Fatih Polat ödüllendirildi.
Ödül töreninde Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Arsin Kaymakamı Ergün Baysal, Yeşilyalı İlme Hizmet Vakfı Başkanı Ahmet Özdemir, din görevlileri, öğrenciler ve vatandaşlar hazır bulundu.

Törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, "Burada muhteşem bir topluluk var. Allah'a, onun yoluna, Peygamberine hizmet eden bir topluluk var ve onların yetiştirmiş oldukları evlatlar var. O evlatlarla iftihar ediyoruz ve demek istiyoruz ki, Allah'a kul, Peygamber Efendimize ümmet olanlara ne mutlu. Allah hepinizden razı olsun. Türkiye birincisi olan değerli hafızımızı canı gönülden tebrik ediyorum, onun yetiştiren ailesini, hocalarını tebrik ediyorum. Hepinizin ile iftihar ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Başkan Gümrükçüoğlu, konuşmasının ardından Türkiye birincisi hafız Fatih Polat'ı başarısından dolayı altın ile ödüllendirdi..