AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Kongresine katıldı. Kongrede bir konuşma yapan Günnar, Akçaabat Halkının en büyük temennilerinden biri olan trafikle alakalı açıklama yaparak “Akçaabat’ın trafiği ile ilgili Ulaştırma Bakanıyla yaptığımız görüşmede,   Haçkalı Baba Hastane kavşağında bir üste geçit, Fatih Eğitim Fakültesi kavşağında alt geçit yapılacağını ilan ettik. Üst geçidin Yaylacık Mahallesine zarar vermemesi için oldukça uzun bir süreden beri çalışmalarımız devam etti. Yapılabilecek en iyi çözüm ile burayı geçeceğiz. Akçaabat Düzköy yolu içinde görüşmelerimiz yaptık ve en kısa sürede tamamlanacak” dedi.
 
Doğalgazın 2017 sonuna kadar Söğütlü’ye ulaşacağını ifade eden Günnar “2017 Yılının sonuna kadar Söğütlü, Yıldızlı ve Akyazı bölgesine getirilmesi planlanıyor. Akyazı’da ki tüneller ve kavşaklarda geçilecek” diye konuştu.
 
Akçaabat’a kurulacak ikinci devlet üniversitesi ile ilgili de bilgi veren Milletvekili Günnar “Seçim döneminde Trabzon’a vaat edilenler arasında yer alan 2.  Üniversite Akçaabat’a yapılacak. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın onayı ile dönemin Başbakanı Ahmet Davutoğlu tarafından sözü verildi. Biz verdiğimiz sözün arkasındayız. Sözümüz söz. Sayın Bakanımız Süleyman Soylu ve milletvekillerimiz ile üniversite için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.