Giresunlu tatlıcı ustası ve işadamı Mustafa Eren'in Trabzon'un Akçaabat İlçesi Söğütlü Beldesindeki "Hacı Erenler" adlı iş yerinin açılışında Giresunlu hemşehrileri yalnız bırakmadı.

Gıda sektörüne 1990 yıllarında İstanbul'da temelleri atılan Hacı Erenler, 2000 yılında baklava ve diğer tatlılar imalatına başlarken, İstanbul dışındaki ilk şubesini görkemli bir açılışla Trabon'da gerçekleştirdi.

Açılışa Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, Söğütlü Belediye Başkanı Metin Gedikli, Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, Eynesil Belediye Başkanı Çoşkun Somuncuoğlu, Ören Belediye Başkanı Habip Usta ve çok sayıda davetli katıldı. İş yeri açılışını Giresun Valisi Dursun Ali Şahin yaparken, iş yeri sahibi Mustafa Eren, "Bu günkü konum itibari ile sektörün en önemli markalarından birisiyiz. Çağın şartlarına göre oluşturduğumuz yönetim ve kadromuzla daha da iyisini yaparak emin adımlarla yolumuza devam etmekteyiz. Trabzon'a açtığımız bu şubemizle beraber Doğu Karadeniz bölgesinde yeni şubeler açarak bu zinciri uzatacağız" dedi.

Açılışa katılan misafirlere çeşitli tatlı ikramlarında bulunulurken, trabzonlu yöresel sanatçı Zeynep Başkan da açılışta bir konser verdi.