61SAAT SPOR SERVİSİ

Bu toplantıda Trabzonspor yönetimi divan kuruluna son gelişmeler ile ilgili bilgilendirmeler yapacak.

Divan kurulu başkanı Ali Sürmen, divan kurulu üyeleriyle Trabzonspor’un eski yöneticileri ve mevcut yöneticilerine açık olan genel kurulda Trabzonspor’un tüm meselelerini masaya yatırılacağını belirtti.
HACIOSMANOĞLU GELİYOR

Son genel kurulda başkanlık seçimini kaybeden İbrahim Hacıosmanoğlu, o günden bu yana kadar derin sesliliğini sürdürüyordu. Hacıosmanoğlu, Cumartesi günü saat 13.00’da Kadir Özcan Tesisleri Nizamettin Algan Salonu’nda düzenlenecek olan divan kurulu genel kuruluna katılacağını söyledi.

HACIOSMANOĞLU, 'TEK TEK CEVAP VERECEĞİM'
61saat.com’a özel açıklamalarda bulunan Hacıosmanoğlu, “Görevi devrettiğimden bu zaman kadar hem yönetim için hem benim için bir sürü ileri geri konuştu. Kulübünü borcunun 800 milyon liraya kadar yükseltenler oldu. Birçok televizyon gazeteci beni aradı. Ne düşündüğümü öğrenmek istedi amma ben Trabzonspor’u kamuoyunda tartışmak istemedim. Şimdi Cumartesi günü divan kurulu genel kuruluna katılacağım aile içerisinde bildiklerimi konuşacağım. Hakkımda ileri geri konuşanları da cevaplarını tek tek vereceğim mevcut yönetimi nasıl hazırlıksız iş başına geldiğini anlatacağım” dedi.