Trabzonspor'un başında çıktığı üç maçta üç mağlubiyet alan Hami Mandıralı, kadro tercihleri ve oyuncu değişiklikleri nedeniyle yerel basın başta olmak üzere camiadan sert eleştiriler aldı. Takımın üzerindeki kara bulutları dağıtmak için uğraştıklarını belirten Mandıralı, oyuncu tercihleri konusundaki eleştirilerle ilgili olarak da şunları söyledi:

Oyuncuların hiçbiri babamın oğlu veya ahbabım değil. Antrenmanlarda kim mental ve performans olarak hazır görünüyorsa formayı ona veriyorum. Kimseye ayrım yapmıyorum. Zor bir süreçten geçiliyor. Ben Trabzonsporluyum. Burada hiçbir oyuncuya ayrım yapılmaz. Biz forma vermiyoruz oyunculara. Formayı isteyen sahada savaşır. Biz de değerlendirmemizi yaparız ve kadroyu ona göre kurarız. İsimler değil hak eden oynar.

MBİA'NIN PARASI GELDİ
Trabzonspor'da ara transferde Çin'in Hebei China Fortune kulübüne transfer olan Kamerunlu oyuncu Stephane Mbia'nın 6 milyon euroluk bonservis bedelinin Trabzonspor'a gönderildiği belirtildi. Çin kulübünün, bonservis ücretinin tamamını peşin ödediği vurgulandı.