61SAAT HABER MERKEZİ - SERKAN KILINÇ - Trabzon’un büyükşehir olması ile birlikte kapatılan beldelerde hizmetler durunca, halk adeta isyan etti.

Zamanında bölgenin en büyük beldesi olan, büyükşehir yasası ile beraber belediyesi kapatılarak Beşikdizü’ne bağlı mahalle olan Oğuzköyü’nde vatandaş büyük çile çekiyor.

Oğuzköy’de yerel seçimler öncesinde ilçenin ana arterleri, kanalizasyon ve altyapı çalışması nedeniyle, tam ortadan kazılarak, yollar tamamen kullanılmaz hale gelmişti. Beldenin ka;atılmasıyla, yollardaki tüm çalışmalarda durunca, birçok vatandaşın köye ulaşımı imkansız hale geldi.
Sadece 4X4 araçların gidebiceği ölçüde çukurların olduğu yollar nedeniyle köye ambulans ve benzeri acil yardım araçlarının ulaşmasıda nenredeysi imkansız gibi

Oğuzköyü Mahallese sakinleri durumu Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na iletmelerine rağmen bir çözüm bulamayınca özellikle gençlek sosyal medyadan Gümrükçüoğlu’na seslenerek ‘Hangi Çağda yaşıyoruz Başkan, hani söz vermiştin’ dediler.

İşte Sosyal medyadaki mesajlardan bazıları

Sayın Başkanım ‪@ofgumrukcuoglu burası sanıldığı gibi bir dere değil, Oğuz Mahallesinin yolu.. Hangi Çağda yaşıyoruz?

 ‪@ofgumrukcuoglu Trabzon'a yakışan bizim insanımızan yakışan bir yolmudur bu? Bizi köyümüzden soğuttu bu yol.