Trabzon Valisi Recep Kızılcık'ın eşi Sema Kızılcık, Türkiye Yardımsevenler Derneği Trabzon Şubesi'nin kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen yemeğe katıldı. Programa bayan Kızılcık'ın yanı sıra Trabzon Vali Yardımcıları eşleri, Türkiye Yardımsevenler Derneği Trabzon Şubesi Başkanı Kebire Kazancı ve dernek üyeleri katıldı.
Derneğin Trabzon'da eğitim alan öğrencilere sağladığı desteğin önemine işaret eden Sema Kızılcık, şöyle konuştu: "Derneğimizin Trabzon Şubesi yardıma muhtaç öğrencilerimize destek sağlıyor. Şube Başkanı Kebire Hanımı ve dernek üyelerini gösterdikleri bu duyarlı davranıştan ötürü tebrik ediyorum. Gençlerimizin eğitimine sağladıkları katkı çok önemli. Yaptıkları başarılı çalışmaların devamını diliyorum. Türkiye Yardımsevenler Derneği'nin kuruluş yıldönümünü kutluyorum ve daha nice senelere diyorum."
Şube Başkanı Kebire Kazancı da, dernek olarak faaliyetleri hakkında bilgi vererek şunları söyledi: "Genel merkezimizin kuruluşunun 84. yılını, şubemizin de 66. yılını kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Dernek olarak bu sene 62 öğrencimize burs vermekteyiz. Öğrencilerimize bu desteği dernek üyelerimizin katkıları ve gerçekleştirdiğimiz organizasyonlarla finanse ediyoruz. Trabzon valimizin eşi Sema Kızılcık'a da bizleri yalnız bırakmayarak destek olduğundan ötürü teşekkürü bir borç bilirim"
Konuşmaların ardından yönetim kurulunda 12 sene görev yapan üyelere bayan Kızılcık tarafından altın madalya takıldı.