2010 yılında Trabzon’da kurulan ve bugüne kadar birlerce hastaya şifa dağıtan Özel Yıldızlı Güven Hastanesi Medical Park hastanesine kiralandı.
Trabzon’un en temiz ve modern hastanelerinden biri olan Özel Yıldızlı güven Hastanesi’nin Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Güven, sahibi olduğu hastaneyi 10 yıllığına Medical Park Hastanesine kiraladıklarını açıkladı.

İşadamı Hasan Güven iki kurum arasında imzalanan sözleşmeyle hastanenin daha işlevlik kazandırılması için kiraya verdiklerini ifade etti. Hastane Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Güven, kiralama işlemiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi, ‘2010 yılında büyük zorluklarla kurduğumuz Yıldızlıgüven hastanemiz bazı özel hastanelerin türlü engellemelerine rağmen önemli bir noktaya ulaşmıştır. Büyük başarılara imza attık. Birçok ilk ameliyatı hastanemizde gerçekleştirdik. Ancak hastanenin daha profesyonel olarak bölgeye hizmet vermesi için gelen kiralama talebine olumlu cevap verdik. Ne şahsımın ne de hastanenin kiralamayla ilgili asla ekonomik bir kaygısı ve sorunu olmamıştır. Hastane ekonomik sorunlar sebebiyle kiralanmamıştır. İşleyiş bakımından yaşadığımız küçük sorunların tamamen sıfırlanması için kiralamayı uygun gördük. Profesyonel ve bu işi Türkiye genelinde en iyi yapabilen bir ekibe devrettik.

İşleyiş açısından Karadeniz Bölgesine daha iyi hizmet vereceğine inandığımız için şahsım ve yönetim kurulumuz kiralamaya onay vermiştir. Yıldızlı güven hastanesi bölgede daha etkin ve daha güçlü olacaktır. Hastalarına daha iyi ve kaliteli hizmeti sunacaktır. Bölge insanı menfaatlerini gözeterek hastanenin profesyonel ekibe kiraya verdik. Hastanenin bugünlere gelmesine büyük emeği olan hekimlerimize ve tüm sağlık personeline hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Bugüne kadar hem hastanemize hem de şahsımıza gösterilen güven için teşekkür eder tüm vatandaşlarıma sağlıklı günler dilerim’ dedi.