AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, seçim çalışmalarının startını verdikten sonra sahada seçmenle buluşurken, il başkanlığı makamında vatandaşla buluşmalarını sürdürüyor. Yoğun tempo Revi’ye daha çok güç katıyor.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, 7 Haziran Genel Seçimlerine doğru Milletvekili Adaylarına takım kaptanlığını yapmaya devam ederken bir yandan da parti binasında STK yetkilileri ve vatandaşlarla görüşmelere devam ediyor. Göreve geldiği ilk günden itibaren kendisiyle görüşmek isteyen vatandaşlara kapısını açık tutmaya çalışan Başkan Revi, geçtiğimiz gün tam 10 saatini partide randevulara ayırdı. Vatandaşları makamında ağırlayan Başkan Revi tam 30 ayrı görüşme yaptı ve tek tek notlarını aldı.
KAPIMIZ AÇIK
Başkan Revi, TÜMSİAD Trabzon Şube Başkanı Mehmet Atmaca ve Yönetim Kurulu Üyelerinden Memur Sen Trabzon Şube Başkanı Mehmet Kara’ya, Eğitim Bir-Sen Trabzon 2 Nolu Şube Başkanı Aykut Çanakçı ve Yönetim Kurulu Üyelerinden Trabzon Lokantacılar Odası Başkanı Hüseyin Er’e kadar makamına gelen STK temsilcileriyle görüştü.  Sevgi Evleri Müdürü Hasan Akkaya, Kaymaklı Mahallesi Cami Cemiyet Üyeleri, Beşikdüzü Yeşilköy Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Demirci ve çok sayıda vatandaşla görüşen Başkan Revi görüşmelerin düzenli bir şekilde devam edeceğini ifade etti.
BU MAKAMDA ONLAR İÇİN VARIZ
AK Parti’nin milletin partisi olduğunu hatırlatan Başkan Revi, “Kapımız her daim milletimize açık, bu makamda onlar için varız. Yoğun seçim çalışmalarımız arasında bizlerle görüşmek isteyen vatandaşlarımızı tek tek dinliyoruz, STK’larımızın sorunlarını dinleyip çözüm için gerekli adımları atmaya çalışıyoruz. Biz göreve geldiğimiz günden itibaren hem sahada hem de makamımızda vatandaşlarımızla biriz beraberiz çünkü biz AK Parti’yiz yani milletin sesiyiz. Hem şehrimizde hem de ülkemizde bu sesin daha gür çıkması için vatandaşlarımız 7 Haziran’da üzerine düşen görevi yerine getirecektir.” dedi. Başkan Revi’yi ziyaret eden STK Temsilcileri ve vatandaşlar da Revi’nin yakın ilgisinden dolayı mutlu olduklarını ifade etti.
SABAH 4’DE MESAİSİ BAŞLIYOR
Başkan Revi güne sabah 4 mesaisi ile başlıyor. Gün ağarırken takım arkadaşlarıyla birlikte güne başlayan Revi, milletvekili adayları ile saha çalışmasını planladıktan sonra parti binasındaki makamına gidiyor. Revi’nin gün içinde özellikle Rize, Trabzon, Artvin, Giresun ve Gümüşhane ile Ordu’dan gelen ve Trabzon’da şifa arayan hastalarla da yakın ilgilenmesi de normal mesai günlerindeki rutin çalışmalarına ek oluyor. Revi bu yoğun çalışma temposundan hiç yorulmadığını, vatandaşın ‘Allah Razı olsun’ demesi ve duası ile güç topladığını belirtti.