Trabzon’da yapılan ve nefesleri kesen Evrochallenge Final-Four maçlarını izlemek için şehrimize gelen Romanya Başbakanı Victor Ponta ile bir süre görüşen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Başbakan Ponta’yı tarih uygarlık ve spor kenti Trabzon ‘da ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını kaydetti.
Trabzonspor Medical Park’ın yanı sıra Romanya’dan Energia Targu-Jiu, Almanya’dan Fraport Skyliners ve Fransa’dan JSF Nanterre takımları katıldığı Final Four’da Pazar günü oynanan şampiyonluk ile 3’ci ve 4’üncülük müsabakalarını birlikte izleyen Başkan Gümrükçüoğlu ve Ponta maçlar öncesi Hayri Gür Kapalı Spor Salonu’nun dinlenme odasında bir süre görüştü.

Başkan Gümrükçüoğlu şehir ile ilgili Başbakan Ponta’ya bilgiler verirken, Trabzon’da gördükleri misafirperverlik dolayısıyla Ponta, Başkan Gümrükçüoğlu’na ve tüm Trabzonlulara teşekkür etti. Görüşmede Ponta’ya telkâri kahve takımı hediye eden Başkan Gümrükçüoğlu, şampiyonada üçüncü olan Romanya’nın Energia Targu-Jiu takımının kupası ve madalyalarını vererek başarılarından dolayı tebrik etti.