Diploma töreninde bir konuşma yapan Ömer Nakkaş Sağlık Meslek Lisesi Müdürü İsa Gedikli, dürüst, bilgili ve çalışkan gençleri sağlık ordusuna teslim etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Okulumuzun sağlık meslek camiasına 21. kez sunduğu, elimizle işleyip, yüreğimizle süslediğimiz 38 öğrenciyi mezun etmenin haklı sevincini yaşıyoruz. Onlardan ayrılmanın burukluğu içinde olsak da emin olun onların şuan bize verdiği gurur bunun önüne geçiyor. Dün elinden tutup bize getirdiğiniz çocuklarınızı sizlere dört yıl sonra mesleğini eline almış, vatanı ve milleti için hiçbir fedakârlıktan kaçmayan, dürüst, bilgili ve çalışkan gençler olarak teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Öğrenciler adına “Okula Veda” adlı bir konuşma yapan Okul Başkanı Büşra Kılıç ise, okul anılarını unutmayacaklarını belirterek, “Bazı şeyler vardır hayatımızda, yaşamın bir parçasıdır ama biz onların farkına bile varamayız. Ta ki elimizden uçup gideceğini kaybedeceğimizi anlayana kadar. Okulda öyleymiş ama biz bunu biraz geç anladık. Geçen sene bizlere devredilen bu mesafe şimdi bizden küçüklere devrediliyor. Lise hayatı denen o 4 yıllık güzel zamanın bitişine şahitlik ediyoruz. Ağzımızdan 4 yıl diye çıkan ama aslında kolay kolay dile getiremeyeceğini adım gibi bildiğim bir şeyi anlamaya çalışıyoruz. Söylenebilecek çok fazla şey olduğunu sanmıyorum. Hani anlatılmaz, yaşanır derler ya işte aynen öyle” şeklinde konuştu.

Flama ve bayrak devir tesliminin ardından yıl içerisinde dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Daha sonra okul birincisi Bilal Halil'in yaş kütüğüne plaket çakması ve yemin törenin ardından öğrenciler, mezuniyet belgelerini veliler ve öğretmenleri tarafından aldı. Daha sonra 38 hemşire adayı, keplerin havaya fırlattı. Öğrenciler ayrıca, okuldan mezun olmanın heyecanını horon ve kolbastı oynayarak kutladı.