Trabzon’da fındık toplamaya giden şahsın evine giren hırsız ya da hırsızlar, 70 bin TL ve çeşitli ziynet eşyası çalarak kayıplara karıştı. Trabzon’un Kaymaklı Mahallesi’nde oturan A.T ve S.T., fındık toplamak için köylerine gittiler. Köyden dönen ev sahipleri evinin dağınık olduğunu görünce yatak odasındaki küçük kasaya yöneldi. Kasayı kontrol eden A.T., içerisinde bulunan 70 bin TL para ve çeşitli ziynet eşyalarının çalındığını fark etti.

KOMŞULAR HIRSIZI EV SAHİBİ SANMIŞ

Meydana gelen hırsızlık olayı sonrasında polise haber veren ev sahipleri, hırsızlardan şikayetçi oldular. Olayla ilgili inceleme yapan polis, komşulardan aldığı ifadelerde, olay günü söz konusu evin penceresinden içeriye bir şahsın girdiğini, ancak şahsın anahtarını unutmuş ev sahibi sanıldığını, bu yüzden kimseye haber vermediklerini belirtti. Göz göre göre evi soyan hırsız her yerde aranıyor. 

AKÇAABAT’TA KASAP SOYULDU

Trabzon’un Akçaabat İlçesi’nde önceki gece bir kasaba giren hırsızlar, çalacak bir şey bulamayınca kamera kayıtlarının bulunduğu bilgisayarı çaldı. Edinilen bilgiye göre ilçenin Dürbinar Mahallesi Adnan Menderes Caddesi üzerinde bulunan bir kasaba gece yarısı giren hırsız ya da hırsızlar, kasapta çalmaya bir şey bulamayınca yakayı ele vermemek için işyerinde bulunan güvenlik kayıtlarının bulunduğu bilgisayarı çaldı. Sabah işyerini açtıklarında kapının ve içerisinde bulunan çelik kasanın kırılmış olduğunu gören işyeri sahipleri durumu hemen emniyete bildirdi. Olay yerine gelen olay yeri inceleme ekipleri, parmak izlerini alarak suçlu ya da suçluları tespit etmek için geniş çaplı araştırma başlattı. İşyeri sahipleri ise dükkanda herhangi bir değerli eşya ya da para bırakmadıklarını söylediler. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

KAYNAK:GÜNEBAKIŞ