Ramazan ayında huzurevi sakinleri ile iftar yemeğinde bir araya gelmekten son derece mutlu olduklarını ifade eden Bayan Kızılcık, “Yaşlılarımız sevgi ve saygıdan güç alır ve hayata bağlanırlar. Böyle hassas bir dönemde yaşlılarımıza ihtiyaç duyduğu desteği vermek, insan onuruna yakışacak koşulları hazırlayıp sunmak, yaşama sevincini kaybetmeden toplumla iç içe bir hayat sürmelerini sağlamak bizler için yalnızca bir sorumluluk değil aynı zamanda da vefa borcudur. Ramazan ayında onlarla beraber olmak bizim için son derece önemli bir kazanç. Yaşlılarımızla beraber olmak, onların hayır duasını almak bizleri çok mutlu etmektedir” dedi.



Birlikte açılan iftarın ardından konuşan bir huzurevi sakini ise, “Allah Valimizi ve eşlerini başımızdan eksik etmesin. Onlar bizlere akrabalarımızın göstermediği ilgiyi, yakınlığı ve özeni gösteriyorlar. Sayın Valimiz ve eşlerini bizler yavrularımız kadar seviyoruz. Bazen burada bazen de Vali Konağı’nda bir araya geliyoruz. Onlardan Allah razı olsun. Ramazan ayında bizim soframıza misafir olan Valimizin eşine ne kadar teşekkür etsek azdır” dedi.



Öte yandan, yemeğin ardından yaşlılarla tek tek ilgilenen Bayan Kızılcık, onlara çeşitli hediyelerde dağıttı. Bir yaşlı kadının odasına davetini de kırmayan Bayan Kızılcık, kaldığı odasına gittiği yaşlı kadınla da uzun süre görüştü.