61SAAT HABER SERVİSİ

Genel seçimlerde Trabzon’da ve çeşitli illerde mitinglere katılan Süleyman Soylu ‘İnlerine gireceğiz, PKK’nın adı bu topraklarda anılmayacak’ diyerek terörü ne kadar bitirmek istediğini her ortamda dile getirmişti.

SOYLU, 'KANDİLİ BAŞINIZA YIKARIZ'
 
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı döneminde Soylu, HDP’li vekillerle tartışarak, ‘Kandili başınıza yıkarız’ diyerek uyarmıştı.

CUMHURBAŞKANI İLE İRTİBATLI
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun ortaklaşa sürdürdüğü terör örgütlerini yok etme operasyonları kapsamında bugün sıcak gelişmeler yaşandı.

HDP'LİLERİ ALTIN TALİMATI
 
Bakan Soylu yoğun çalışması sonrası HDP’lilerin terör örgütüne bağlı olduğunu belgeleyerek gece operasyon talimatı verdi.

TERÖRE DESTEK VERDİKLERİ BELGELENDİ
 
Terör örgütüne verdikleri destekleri belgelenen HDP eş başkanı Selahattin Demirtaş ve Fidan Yüksekdağ ile 11 milletvekili göz altına alınarak adliyeye sevkedildi.

SOYLU TERÖRÜ TAMAMEN YOK EDECEK
 
Bakan Soylu’nun ülkede terörü ve terör destekçilerini tamamen kaldırana kadar mücadele edeceği gözler önüne serilen görüntüler sosyal medyada yoğun paylaşım aldı.