Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin ilçeler ve merkez mahallelerde gerçekleştirdiği açık hava iftarları devam ediyor. Dün akşam merkez Ortahisar ilçesinin Bostancı Mahallesi'nde gerçekleştirilen iftarda yüzlerce kişi bir arada oruç açmanın mutluluğunu yaşadı.
İftarın ardından mahalle sakinlerine seslenen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, "Sizinle birlikte iftar açmak bizim için sevinçlerin en büyüğü. Sizinle birlikte burada naylon sandalyelere oturarak yaptığımız iftarlar bizim için bahtiyarlık vesilesi" diye konuştu.

Çocuklarıyla birlikte katıldığı iftarda katılımlarından dolayı vatandaşlara teşekkür eden Başkan Gümrükçüoğlu, bu iftarların Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın tavsiyeleri ile gerçekleştiğini ifade ederken, Başbakan Erdoğan'ın selamlarını vatandaşlara iletti. Gümrükçüoğlu, konuşmasını İslam dünyasının birlik olması gerektiğine dikkat çekerek sonlandırdı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Seyfullah Kınalı, Ak Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş ve mahalle sakinlerinin hazır bulunduğu iftar programı, gerçekleştirilen yemek duası ile son buldu