61SAAT HABER SERVİSİ

Trabzon'un özel hastanelerinden olan İmperial Hastanesi, çalışanlarına iftar yemeği verdi. Yemeğe, Başhekim Cemil Bayarslan, Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, İmperial Hastanesi çalışanları ve aileleri katıldı. 

Burada açıklamalarda bulunan İmperial Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Çelebi, "Hastanemizin geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğindeyiz. Bundaki amacımız ekibimizle, çalışanlarımızla, doktorlarımızla, halkımızla, Trabzon basınıyla ve Trabzon'la bütünleşmektir.  İmperial Hastanesi büyüyor, büyüdükçe halka genişliyor. Halka genişledikçe hizmet ağır artıyor. Ve biz bunu her yıl arkadaşlarımızla ve ekibimizle verdiğimiz yemekle hem kutluyoruz hem de bir arada olmanın hazzını, huzurunu, sevgisini bu mübarek ayda yaşıyoruz. Basın mensuplarımızın yanımızda olduğunu biliyoruz" dedi.

Çelebi, sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Hastane olarak artık kabımıza sığmıyoruz. Taşmaya başladık. Ek bina hizmetlerimiz, ek kadrolarımız hızla devam ediyor. 500'e yakın çalışan personelimiz var. Trabzon'da yaşanmamış bir şeyi yaşatıyoruz aslında. 50 ortaklı bir kurum ve karşısındaki kurumların birçoğu el değiştirirken daha çok birbirine kenetlenmiş, birlik olmuş bir hastaneyiz. Tüm hastane birimimizle sımsıkı bir haldeyiz. Burası bizim evimiz gibi. Şimdiden şöyle diyoruz Allah inşallah gelecek yıl bu ortamı görmemizi nasip eder."