Trabzon ve bölgenin gelişmesi adına çalıştıklarını kaydeden Vali Kızılcık, hükümetin ortaya koyduğu program çerçevesinde en iyi hizmeti vermenin arayışında olduklarını ifade etti.

Yapılacak olan yerel yönetimler toplantısının Trabzon’un büyükşehir olmasına katkı sağlamasını temenni eden Vali Kızılcık, “Karadeniz Bölgemiz şuanda fevkalade huzurlu merkezden bir tanesi. Sizlerin yaptığı finansal destek ile çok önemli projeleri hayata geçiriyoruz. Hem şehrimizin hemde kırsalımızın yapısı değiştiği gibi, insanlarımızın da memnuniyetini artıyor. Bizler sizlerin hükümet olarak ortaya koyduğunuz program çerçevesinde vatandaşımıza en iyi şekilde hizmet etmeye çalışıyoruz. Yerel de bütün dinamiklerimiz ile birlikte koordineli bir şekilde en iyiyi yapmanın arayışı içerisindeyiz. Bu anlamda Sayın Başbakanımız olmak üzere sizlere şükranlarımızı arz ediyoruz. Yerel yönetimlerle ilgili bir toplantı yapacaksınız. Bu toplantı büyükşehir hayalimizin gerçekleşmesine katkı sağlar” şeklinde konuştu.

Vali Kızılcık’a Trabzon’da yaptığı başarılı çalışmalardan ötürü teşekkür eden Genel Başkan Yardımcısı Tanrıverdi ise, “Trabzon’da siz değerli Valimizin ve özel idarenin Trabzon’un gelişmesi için önemli gayretleri ve çalışmaları olduğunu biliyoruz. Trabzon’un kalkınması ülkenin kalkınmasıdır. Bu katkılarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyoruz, teşekkür ediyoruz. Bizleri kabul ettiğiniz için arkadaşlarım adına da teşekkür ediyorum” dedi.