TrabzonSİAD Başkanı Hasan Kamil Hayali  2014 kurumlar vergisi Trabzon rekortmenlerini tebrik etti. Hayali iş dünyasındaki müteşebbislerin görevlerinin sadece para kazanıp yatırım yapmak olmadığını ülkenin huzur ve refah seviyesinin yükselmesinde de önemli katkıları olduğunu belirterek şunları söyledi, ‘İş insanları iş yaparak sadece kendi karlarını artırıp istihdam yaratmazlar; aynı zamanda vergi vererek devletimizin görevini layıkıyla yapmasını sağlarlar. 
Vergi, bizler için kutsaldır. Millete ödenen bir borçtur. Bu kutsal görevi yerine getirmede TrabzonSİAD üyeleri her sene olduğu gibi 2014 senesinde de başarı göstermişlerdir. 
Son açıklanan Trabzon 2014 yılı kurumlar vergisi rekortmenleri arasında TrabzonSİAD üyelerini görmek bizi ziyadesiyle mutlu etmiştir, gururlandırmıştır. Bu vesileyle, özellikle Trabzon kurumlar vergisi rekortmenleri arasında ilk 10’a giren Hekimoğlu Döküm Sanayii ve Oltan Gıda başta olmak üzere, aynı listeye girme başarısını göstermiş olan tüm TrabzonSİAD üyeleri ile Trabzon’a katma değer sağlayan tüm vergi mükelleflerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.