İstanbul Sanayi Mahallesi mezarlığında ki cenaze töreninde mezarın başında toplanan yüzlerce şahıs gökten düşen İHA nedeniyle ölümden döndü.

Sapphire Alışveriş Merkezi'ne cazibe yaptığı öğrenilen İHA trafik kazasında vefat eden İrfan Tüfekçi isimli şahsın cenazesi için Sanayi Mahallesi mezarlığında bulunan insanların olduğu alana düştü.
Cenazede olanların hiçbirine çarpmayan İHA’nın tam mezarın üstüne düşmesi cenazedekilerin verilmiş sadakası varmış dedirtti.

Cenazede ölümle burun buruna gelen Metin Sancak, yaptığı açıklamada "Verilmiş sadakamız varmış. Cenaze ki devasa kalabalığa karşın insanlara çarpmayıp mezarın üzerine düşmesi Allah'ın bir lütfu. Sorumlular dua etsin ki kimsenin burnu kanamadı kalabalıkta birisine bir şey olsaydı sonuçları fazla ağır olurdu" şeklinde konuştu.
Trabzon Federasyonu yöneticisi Göksal Purtuloğlu “Bu cihazlar denetlenmiyor mu? Her isteyen gökyüzüne İHA uçurabiliyorsa ülkemizin, insanımızın can güvenliği ne olacak. Yetkilileri can güvenliğimizi riske adan bu duruma ne sebepten olanlar hakkında yasal işlem yapmaya çağrı ediyorum” diye söyledi.


Kaynak:Haber7