Trabzon Belediyesi'nin başlattığı 'Belediye Hizmetlerinde Gönüllüyüz' projesine katılan gönüllüler örnek bir uygulamaya imza attı. Belediyenin başlattığı ve 250 yaşlı ve yatalak vatandaşın ayağına giderek her türlü ihtiyacının karşılandığı 'evde bakım hizmeti'ne gönüllü olarak destek veren Trabzon Belediyesi Gönüllüleri hiçbir karşılık beklemeksizin yaptıkları hizmetlerle bakıma muhtaç vatandaşların hayır duasını alıyor.

Trabzon Belediyesi gönüllülerinin geçtiğimiz hafta gerçekleştirdikleri toplantıda aldıkları kararları bir bir uygulamaya koyuyor. Trabzon Belediyesi tarafından yürütülen Evde Bakım Hizmetine destek olmak için ekip kuran Belediye Gönüllüleri, yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşların evlerine giderek temizlik işlerinde yardımcı oluyorlar.

Yaşlı ve yardıma muhtaç vatandaşlara yardım ettikleri için kendilerini çok mutlu hissettiklerini söyleyen gönüllüler, "onların mutluluğu bizim mutluluğumuzdur'' diyerek yaşlılarımız için her türlü projede gönüllü olarak yer alabileceklerini ifade ettiler.



Hiçbir karşılık beklemeksizin kendilerine yardıma gelen gönüllülerin olmasından oldukça memnun olduklarını belirten yaşlılarımız Belediyeye ve gönüllülere teşekkür ettiler.

Toplum yararına projeler uygulamaya devam edeceklerini belirten gönüllüler, tüm duyarlı vatandaşları Trabzon Belediyesi Gönüllüsü olmaya davet etti.