Güneş Sigorta Genel Müdürü Serhat Süreyya Çetin’in ev sahipliğindeki “Karadeniz Gecesi’ne Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ali Osman Ulusoy, Hülya Ulusoy ve Sinema sanatçısı Kadir İnanır’da katıldı. Türk Sanat Müziği, Karadeniz Müziği,  Karadeniz horonu ve kemençe ile Karadeniz mutfağı geceye damgasını vurdu.

Karadeniz Güneş Sigorta çalışanlarını birbirine kenetledi

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde deniz kenarındaki Körfez Metin Restoran’da bir araya gelen Türkiye çapındaki Güneş Sigorta Acenteleri’nin Trabzon buluşması renkli görüntülere sahne oldu.  350 acente yönetici ve çalışanını bir araya getiren organizasyona ev sahipliği yapan Güneş Sigorta Genel Müdürü Serhat Süreyya Çetin Karadeniz’de olmaktan büyük bir enerji aldıklarını söyledi. Karadeniz’in kemençe ve horon ritmi ile bütün çalışanların coştuğunu vurguladı. Gecede yaptığı konuşmada, “ Karadeniz’in özelliklerinden biride yağmurdur. İyi ki bu yaz günü burada yağmur yağdı. Karadeniz’in bu özelliğini de beraber yaşadık. ”dedi.

Genel Müdür Serhat Süreyya Çetin, düzenledikleri “Karadeniz Gecesi ”ne katılan Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ali Osman Ulusoy, kızı Hülya Ulusoy ve Sinema sanatçısı Kadir İnanır ve katılan tüm Güneş sigorta ailesi üyelerine teşekkür etti. Trabzon buluşmasının çalışanları daha kenetlediğini söyledi ve gecenin düzenlendiği Körfez Metin Restoran’ın da Güneş Sigorta üyesi olduğunu hatırlattı.

Karadeniz’i tercih eden Güneş Sigorta Genel Müdürü Çetin’e  TTSO’dan plaket

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda sigorta sektöründen Meclis Üyesi İbrahim Sertel, Karadeniz’i tercih etmelerinden ötürü Güneş Sigorta Genel Müdürü Serhat Süreyya Çetin’e oda plaketini takdim etti. Sertel, Güneş Sigorta ailesinin Karadeniz buluşmasının devamını beklediklerini belirterek, “ Hepimiz bu sektörün içinde çalışan yani bir anlamda aynı gemideyiz. Bunun için birlik ve beraberliğimiz çok önemlidir. Türkiye’nin her köşesinde bu sigortacılık mesleğini güneş sigorta ailesinde sürdüren meslektaşlarımı Karadeniz’de Trabzon’da görmekten büyük bir mutluluk duyduk.  Bugün odamızın plaketini TTSO Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu adına Genel Müdürümüz Serhat Süreyya Çetin’e takdim ediyorum” diyerek plaketi sundu.

Kadir İnanır: “Güneş Sigortalıyım”

Gecede Karadenizli Sinema Sanatçısı Kadir İnanır da bir konuşma yaptı. Konuşmasında Güneş Sigorta’nın düzenlediği yemekte bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren İnanır sigortalı olmanın önemine değindi. İnanır kendisine sigortalı olup olmadığını soranlara “Güneş Sigortası’yım’’ cevabını verdiğini söyledi.  Gecenin sonunda katılımcılara, TTSO’nun hazırladığı, heybelerde fındık armağan edildi.