Malatya Valiliği görevini yürütürken Türkiye'nin güvenliği açısından stratejik öneme sahip Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı görevine atanan ve aynı zamanda Trabzon’un Çaykara ilçesinden olan Mehmet Ulvi Saran yeni görevine başlamadan önce Başkan Gümrükçüoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Sağlık Bakanlığı Müsteşarlığı görevini yürüttüğü sırada Başkan Gümrükçüoğlu ile çalışma fırsatı bulduğunu belirten Saran, “Kendisi çok çalışkan ve dürüst bir arkadaşımız. Gümrükçüoğlu, belediye başkanlığı görevini de çok başarılı bir şekilde yürütüyor. Sayın Başkanımızı ziyaret etmek ve kendisine yeni görevinde hayırlı olsun demek istedim. Ülkemiz için oldukça önemli ve sorumlulukları olan Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı görevimde elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Tüm hemşerilerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.



Başkan Gümrükçüoğlu, Kamu Güvenliği Müsteşarı Saran’ı belediyede ağırlamaktan büyük bir onur duyduğunu ifade ederek "Trabzon'umuzun evladı Çaykara doğumlu Sayın Müsteşarımızı belediyemizde görmekten ve kendilerini ağırlamaktan büyük bir onur duyduk. Bu güne kadar ülkesi için göstermiş olduğu başarılı çalışmalarını bundan sonra da devam ettireceğine yürekten inanıyor, kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum" diye konuştu.

Yapılan ziyaretin ardından Başkan Gümrükçüoğlu, misafiri Saran'a belediyenin meslek edindirme kurslarında yapılmış işlemeli porselen tabak hediye etti.