Trabzon'da dikkat çeken etkinlik. Kanserden kurtulmuş hastalar, şehrin güvenliği için gece gündüz nöbet tutan jandarma ve polisleri ziyaret etti.

Doğu Karadeniz Meme Hastalıkları Derneği ve Avrasya Üniversitesi ile birlikte kanserden tamamen kurtulmuş hastalar şehrin giriş noktalarında gece gündüz görev yapan  polis ve jandarma noktalarını ziyaret etti. Aktiviteyi hazırlayan Numune Eğitim ve Araştırma hastanesi Radyasyon onkoloji başkanı Dr.Eda Küçüktülü, yaptığı açıklamada, "bizim sloganımız da "tümörü yenenler terörü yenenlerle buluştu" oldu. Hastalarımız ile birlikte polis ve askerlerimize ikramlarda bulunduk ve farkındalık için çok güzel anlar yaşadık.

Görevde olan polisler bizleri yanlarında görünce çok mutlu oldular ve hastalarımız ile bir süre sohbet ettiler. 4 Şubat Dünya Kanser haftası  için yapılan bu etkinliğe Emniyet Müdürümüz Ahmet Hakan Arıkan , Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ak Parti il Başkan Yardımcısı Sosyal Hizmetlerden Sorumlu  Mehmet Atmaca' ve Ataman ailesinin büyük katkıları oldu" dedi.

Aktiviteye Dr. Eda Küçüktülü ve onun tarafından tedavi edilen, kür olmuş ( tümörden kurtulmuş) hastalar, Avrasya Üniversitesi Genel Sekreteri Gülay Yençeri, Avrasya Üniversitesi Dekanı Prof. Dr. Yavuz Özaran e Nurettin Ataman katıldılar.