Hastane Başhekimi Prof. Dr. Ekrem Algün’den çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Gümrükçüoğlu Kanuni Eğitim ve Araştırma hastanesinde poliklinik sayısının 2500’ün üzerine çıktığını belirterek, vatandaşların ulaşım yönünden sıkıntıya düşmemesi için ilave servisler koymayı planladıklarını söyledi.



Kanuni Eğitim ve araştırma hastanesinin bölge hastanesi konumuna geldiğini kaydeden Gümrükçüoğlu, “Son günlerde günlük poliklinik sayıları 2500’ün üzerine çıktı. Hastanemizi bütün bölgeye hizmet etmekle gördüğümüzde sevincimiz daha da artıyor. Ulaşım yönünden vatandaşlarımızın sıkıntıya düşmemesi si ve ulaşımın en rahat bir şekilde olması için ilave servislerimizi planlamayı sürdürüyoruz. Bunun yanında hastanemiz modern donanımlı, rahat odaları ve güler yüzlü personeli ile vatandaşlarımıza en kaliteli hizmeti sunmaktadır. Gayretlerinden dolayı Prof. Dr. Ekrem Algün’e ve bütün çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Gümrükçüoğlu daha sonra hasta ziyaretlerinde bulunarak acil şifalar temennisinde bulundu.



PAZARKAPIDA VATANDAŞI DİNLEDİ
Cuma namazı çıkışı Pazarkapı ve Çarşı mahallelerinde ziyaretlerde bulunan Gümrükçüoğlu vatandaşlar ve esnafla bir araya geldi. Mahalle ziyaretlerine büyük önem verdiklerini kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, “Fırsat buldukça mahallelerimizi ve esnafımızı ziyaret ediyoruz. Yaptığımızı ziyaretlerde mahallelerin sorunlarını yerinden görme imkânı bulurken, vatandaşların istek ve şikâyetlerini de dinliyoruz. Bizler her zaman bu şehrin asıl sahibi olan vatandaşlarımızın emrindeyiz. Birlik ve beraberlik içerisinde bu kadim kente en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisindeyiz” şeklinde konuştu.