7 Kasım günü evinden çıkarak yaylaya giden Muzaffer Dede’den bir daha haber alamayan yakınları durumu İlçe Jandarma ekiplerine bildirdi.

Taka Gazetesi Hakan Şener'in haberine göre, ekipler; 20 gün boyunca Muzaffer Aydın’ı arasa da bir türlü kendisine ulaşamadı. Muzaffer Dede’nin aile fertleri ve köyünde bulunan komşuları aramaya koyuldu. Fakat Yaylada bulunan eve ulaştıklarında ise kendisinin burada olmadığı tespit edildi. Aydın’ın torunu Gülen Yılmaz, “Dedemden haber alamıyoruz. 20 gündür yok. Aramadık yer bırakmadık. Belki hasta olmuş bir hastaneye gitmiştir ve üzerinde kimliği yoktur. Dedemi görenler bize yardımcı olursa sevinirim” ifadelerine yer verdi.

OF’TA DA KAYIP VAR
Of'un Bölümlü Mahallesi'nde ikamet eden Halil İbrahim Altuncu'dan 15 gündür haber alınamıyor. Olayın jandarma ve arama kurtarma ekiplerine bildirilmesi ile dört gündür yapılan aramalar neticesinde bir sonuç alınamazken ailesi ise çocuklarının hayatından endişe ettikleri ifade ettiler.

GÜMÜŞHANE’DE DE
Gümüşhane’nin Kürtün ilçesine bağlı Üçtaş köyünde ikamet eden sara hastası vatandaştan haber alınamıyor. Edinilen bilgiye göre, köyün İncelidüzü Mahallesinde ikamet eden Hasan Germiç, eşiyle birlikte hastaneden köyüne döndü. Köyün İmep Kıranı mevkiinde eşini yemek yapıp hayvanları yedirmesi için eve yollayan Germiç, “Ben gelirim siz gidin” dedikten sonra eşi yanından ayrıldı. Evine yaklaşık bir kilometre mesafede eşinden ayrılan Germiç, akşam eve dönmeyince ailesi ve köylüleri tarafından aranmaya başlandı.