Trabzonspor’un şike soruşturması ile ilgili olarak girilen süreç yerel medyaya da tarafların birbirlerini suçlamaya kadar getiriyor.

Son olarak onursal başkanı M.Ali Yılmaz’ın gazetesi Karadeniz Gazetesi’in de mevcut yönetimi karşı kaleme alınan baş yazı gibi sert haberin ardından Trabzon Ekspres ve İlk Haber gazetelerinde de karşı yazılar ile haberler kaleme alındı.

Bugün Onursal Başkan M.Ali Yılmaz’ın gazetesi, Karadeniz’in yeni göreve getirilen yayın yönetmeni A.Kemal Güner, yayın ve haberleri ile Yılmaz tarafından test edildiklerine dair yazı kaleme alan İlk Haber Gazetesi imtiyaz sahibi ve baş yazarı Salih Çamoğlu’na isim vermeden sert bir cevabi yazı kaleme aldı.


Güner Çamoğlu’na “Ah almak” başlığı ile seslendi.

Bilindiği gibi Çamoğlu, Hizmeti Baltalamak başlıklı köşe yazısı ile Onursal Başkan M.Ali Yılmaz’ın gazetenin yeni iş başına getirilen ekibini “Testten” geçirdiğini iddia etti..

Çamoğlu yazısının konu ile ilgili o bölümünde şunları kaleme aldı.



Onursal Başkan basına yatırım yaparak TV kurdu, kadroyu değiştirdi, yeni kadro testten geçerken taraftar bulmaya çalışıyor.

Basın gurubundaki yeni kadrolar Onursal Başkan’dan yana mı değil mi testten geçecek!

Derenin derinini ölçmek modadır!

Yenilenmiş medya gücü kim veya kimler üzerinde sınanıp denenecek?”



Çamoğlu’nun bu yazısındaki iddialarına bugün A.Kemal Güner 3. Sayfasındaki köşesinden değil spor sayfasında kaleme aldığı yazı ile cevap verdi ve Çamoğlu’nun “Testten” geçiyorlar ifadesine şu cevabı verdi.

“….Öyle laf olsun torba dolsun diye abisinin adına kendi alışkanlıklarının herkeste olduğunu sanıp, bizlere de yakıştırma yapma cüretini gösteren eski çalışanımız Sayın Yılmaz’ın kimseyi test etmeyeceğini en iyi bilenlerdendir…”

A.Kemal Güner’in kaleme aldığı yazının tamamını okumak için tıklayın