Karadeniz Bölgesi’nin en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Forum Trabzon, Karadeniz’in en özel karelerinden oluşan “Renksizliğin Rengi” adlı sergiye ev sahipliği yapıyor.


Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Turgut Özdemir’in 30 yıllık gazetecilik geçmişi boyunca Karadeniz’in farklı köşelerinde objektifine yansıyan, siyah-beyaz karelerden oluşan sergi, 21- 27 Nisan tarihleri arasında Forum Trabzon’da gezilebilecek.


Turgut Özdemir kimdir?

1958 yılında Trabzon’da doğan Turgut Özdemir, Fatih Eğitim Enstitüsü Sosyal Bilimler bölümünden mezun oldu. 1978 yılında yerel gazetelerde spor muhabiri olarak yazılar yazmaya başlayan Özdemir, gazetecilik kariyerine 1981 yılında Anadolu Ajansı Trabzon Bölge Müdürlüğü’nde foto muhabiri olarak devam etti. Anadolu Ajansı’nın Trabzon Bölge Müdürlüğü görevini de üstlenen Özdemir, 20 yıl kadar bu görevi sürdürdü.2001 yılında emekli olan Özdemir, uzun yıllar boyunca Karadeniz bölgesinde yaşanan her türlü gelişmeye ve olaya objektifiyle tanıklık etti. Halen Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığını yürüten Özdemir, evli ve 2 çocuk babasıdır.