Trabzonlu işadamı Gökhan Saral’ın 15 Mayıs’ta satın almasının ardından değişim süreci başlatan ve bölge basınına yeni bir soluk getiren Karadenizin Sesi Gazetesi’nde atılım sürüyor.

REKLAM KAMPANYASI

Sabah Gazetesi’nin bugün Türkiye genelinde yayınladığı Başkent ekinde Karadenizin Sesi Gazetesi’nin reklamı yer aldı. Gazetenin, diğer ulusal gazetelere de reklam vereceği ve ardından bölgesel basın için reklam kampanyası başlatacağı belirtildi.

TRANSFERLER SÜRÜYOR

Trabzon’da modern bir ofis kuran, mizanpajını değiştiren ve ekibini güçlendirmeyi sürdüren Karadenizin Sesi Gazetesi, Trabzon’un başarılı gazetecilerinden Orhan Çavuşoğlu ve Bahar Kurbay’ı da kadrosuna kattı. Özellikle spor sayfalarına renk katacak önemli isimlerle görüşüldüğü ve çok yakında sürpriz isimlerin de gazete bünyesine dahil edileceği öğrenildi.

ANKARA VE İSTANBUL

Bölgedeki yapılanmasının tamamlanmasının ardından gazetenin Ankara ve İstanbul’da da yayınlanması için araştırma yapan İmtiyaz Sahibi Gökhan Saral’ın, her iki kentte çeşitli matbaalarla görüşme halinde olduğu ve hedeflenilen başarının yakalanması için hiçbir masraftan kaçınmadığı biliniyor.