İngilizce öğretmeni Elif ile Ekonomi Mühendisi Halil, kemençe ve davul eşliğinde salona gelişi sırasında konfetilerin ardı ardına atıldığı düğünde genç çiftin ilk danslarında mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Kaya ve Meral ailelerinin mutluluklarına ortak olmak için bin 500’e yakın davetlinin katıldığı görkemli düğünde gelin ve damadın anne-babaları gelen konukları kapıda karşılayarak ev sahipliğini en güzel şekilde yaptı.

Çiftler Karadenizli olunca, ortaya horonun renklendirdiği coşkulu düğünde Dortmund Trabzonlular Horon Ekibi de bir gösteri yaptı. Düğün pastasının kesilmesinden sonra da geç saatlere kadar devam eden düğünde yeni çifte mutlu saatler yaşatıldı. Düğün finaline Karadenizlilerin oluşturduğu horon kuyruğu salona sığmadı.

Muhteşem düğün organizasyonu düzenleyen ve herşeyi ince ayrıntısına kadar planlayan gelin ve damadın anne ve babası Nurten-Hasan Kaya ve Kadriye-İsmet Meral gece boyunca konuklarla tek tek ilgilendiler. Düğünde çiftin yakınları ve akrabaları tarafından çeşitli hediyeler takdim edilirken, gelin Trabzon-Köprübaşılı olunca Avrupa Trabzon Köprübaşılılar Derneği Türk Bayrağı’na sarılı Kur’an-ı Kerim ve ’Köprübaşılı Trabzonsporlular’ atkı hediyesi davetliler tarafından ayakta alkışlandı. Köprübaşılıların ve Avrupa Trabzon Köprübaşılılar Derneği yönetim kurulu üyelerinin tamamına yakının katıldığı düğün töreninde dernek olarak biz de, Elif ve Halil kardeşlerimizi kutluyor, ömür boyu mutluluklar diliyoruz.