Forum AVM’de yapılan sergiye, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, İl Kültür Turizm Müdürü İsmail Kansız, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Turgut Özdemir, TSYD Trabzon Şubesi Başkanı Murat Taşkın, Trabzon Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Muharrem Mermertaş, Forum AVM Müdürü Gamze Ergel, Giresun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bekir Bayram, Trabzon ile Giresun’daki meslektaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Sergi açılışında konuşan Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Turgut Özdemir “Ahmet Kayacık nerede bir sorun varsa bölgenin savcısı gibi hemen olaya müdahil olup, o işi çözüme kovuşturmak için çabalardı. Herkesin derdine çare olmaya çalışırdı. Özellikle bölge turizmine katkı sağlamak için varını yoğunu ortaya koyardı. Biz o hep yanımızda diyoruz. Onu yaşamaya ve yaşatmaya devam edeceğiz. Ayrıca bu güzel ortamı bize sağlayan Forum AVM Müdürü Gamze Ergel ve Pazarlama Müdürü Esma Sezeroğlu’na teşekkür ederiz.” dedi.   

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu konuşmasında, “Ahmet Kayacık gazeteciliğin yanında bölgeye ve turizme katmış olduğu faydalarla her kesimde iz bırakmayı başarmıştır. Ölümünün 1. yıl dönümünde onu böyle bir etkinlikle anmak, onun ne kadar önemli bir iz bıraktığının göstergesidir. Tekrardan kendisine rahmet, ailesine başsağlığı dilerim.” görüşlerine yer verdi. 

Forum AVM Müdürü Gamze Ergel ise, “Böylesine özel bir olaya ev sahipliği yaptığımız için gerçekten onur ve mutluluk duyduk. Ahmet Kayacık’ı tanıma fırsatımız olmadı. Ama yaptıkları ile ne kadar seveni olduğunu burada göstermiş oldu. Kendisini rahmetle anıyoruz.” diye konuştu. 

Bu arada sergi 26 Nisan Pazar gününe kadar açık olacaktır.