2008-2012 yılları arasında Of Kaymakamlığı görevinde bulunan Seydişehir Kaymakamı Tuncay Sonel, Of’tan olduğu gibi Seydişehir’den de gözyaşları ile uğurlandı.
 
2008 yılında Şanlıurfa’nın Birecik ilçesi Kaymakamlığı’ndan Of Kaymakamlığına atanan Tuncay Sonel, Of’ta görev yaptığı 4 yıl boyunca 7’den 77’ye Of’un her kesimine ve santimetresine dokunmuş ve görev süresi içerisinde yapmış olduğu hizmetler nedeniyle herkes tarafından sevilmişti.
 
2012 yılında Seydişehir Kaymakamlığına tayini çıkan Kaymakam Sonel, Of’tan gözyaşları ile uğurlanmıştı. 3 yıl görev yaptığı Seydişehir’den Balıkesir’in Bandırma İlçesi Kaymakamlığına atanan Tuncay Sonel, Seydişehirliler tarafından da gözyaşları ile uğurlandı.
 
Cuma Namazını Seyyid Harun Camisinde kılan Kaymakam Sonel, namaz sonrası cemaatle helalleşip vedalaştı. Ardından Seydişehir Kaymakamlığı önüne gelen Kaymakam Sonel, burada da kendini uğurlamaya gelen yüzlerce Seydişehirli ile tek tek kucaklaşıp vedalaştı.
 
Konvoy eşliğinde Seydişehir’den ayrılan Kaymakam Sonel’in kısa bir süre sonra Bandırma’ya giderek göreve başlayacağı öğrenildi.