61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzonspor’un saha dışında ki en kıymetli kahramanlarından olan Kazım Koyuncu, ölümünün 11. Yılında Trabzonspor tarafından yapılan belgesel ile anıldı.  Kazım Koyuncu’nun yaşasaydı bugün 45 yaşına basacağı doğum gününde bordo-mavililerin youtube hesabından yayınlanan belgeselde dikkat çeken ayrıntılar yer aldı.
Trabzonspor’a 2 marş yazan Kazım Koyuncu’nun bu marşların hikayesi de belgeselde anlatıldı. Akan Prodüksiyon Eski Genel Müdürü Dilek Dindar, Trabzonspor’dan marş teklifi geldiğinde Kazım Koyuncu’nun hiç düşünmeden bu teklifi kabul ettiğini belirtirken, “Trabzonspor ile yapılan görüşmelerde.. “Ne kadar istersiniz?” diye bir soru geldi.  Kazım’ın yüzünün düştüğünü hatırlıyorum. Bu soru çok rahatsız etti onu. “Benim için şereftir. Ben şeref duyarım bunu yapmaktan”” diyerek yanıt verdi.
Dönemin Trabzonspor yöneticisi Tahsin Usta’da , “”Biz Trabzonspor’dan nasıl para alabiliriz” dedi. Ben biliyorum ki dışarda kendi yaptığı işler vardı. Onların parasını da cebinden verdi...” ifadelerini kullandı.