Türkiye’nin Pazar lideri Trabzon’un markası Kebir, Ankara’da Türkiye’deki bayileri ile iftar programında bir araya geldi. Crown Plaza Otel’de gerçekleştirilen iftar yemeğine AK Parti Trabzon Milletvekilleri Dr. Adnan Günnar, Muhammet Balta, TBMM Genel Sekreteri İrfan Neziroğlu yanı sıra Trabzonlu çok sayıda basın mensubu da katıldı. Kebir’in kurucusu ve onursal başkanı Hacı Avni Karadeniz ile Genel Müdür Yılmaz Karadeniz’in davetlilerle tek tek ilgilendiği yemeğin açılış konuşmasını Kebir Şirketi Bölgeler Müdürü Yakup Karadeniz yaptı.  

70 SENEDİR ÇALIŞIYORUM
7 yaşında çalışmaya başladığını söyleyen Kebir firması Onursal Başkanı Hacı Avni Karadeniz, iftara katılan herkese teşekkür ederek, “Ben 7 yaşında çalışmaya başladım. Şu ana kadar keyfi hiçbir boş zamanım olmamıştır. 70 senemi bu uğurda tükettim. Sizlerle beraber büyük ve buralara geldik. Herkesten Allah razı olsun” dedi.


2 TESİS YATIRIMI YAPIYORUZ
Ardından konuşma yapan Kebir Süt Genel Müdürü Yılmaz Karadeniz de yaptıkları yatırımlardan bahsederek, “Yeni dönemde Kebir süt olarak kredi ve faizden uzak, kendi öz sermayemizle iki yatırım projemizi faaliyete geçiriyoruz. Bu iki tesisimizde de çağın rekabet koşullarına göre üretim gerçekleştireceğiz. Yüce Mevlam bu girdiğimiz zorlu yolculukta yolumuzu açık etsin” ifadelerini kullandı.


BALTA: DÜNYAYA LEZZET KATMALIYIZ
İftar programına katılan Ak Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta ise yaptığı konuşmada, “Bugün Başkentte bir Trabzon firması iftar veriyor. Bu başarıyı sağlayan Karadeniz ailesini tebrik ediyorum. ‘Türkiye’ye lezzet katıyoruz’ sloganınız gelecek yıllarda inşallah ‘dünyaya lezzet katıyoruz’ sloganına dönüşür” dedi.




GÜNNAR: HARAM LOKMA GEÇMESİN
Karadeniz ailesini tebrik eden Ak Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, “Boğazımızdan haram lokma geçmemesi için faize ve krediye buluşmamamızı tavsiye eden Avni Karadeniz amcamıza ve o anlayışla da devam eden ailesine şükranlarımı sunuyorum. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.




NEZİROĞLU: BAŞARI HİKAYESİDİR
Ardından kürsüye çıkan TBMM Genel Sekreteri Doç Dr İrfan Neziroğlu da Kebir Ailesinin bir başarı hikayesine imza attığını söyledi. 


İSTİHDAMA BÜYÜK DESTEK
Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta da istihdama verdikleri destekten dolayı tebrik ederek başarının devamını diledi. Program sonunda Kebir Süt, kendilerinin 20 ve 10 yıldır bayiliklerini sürdüren firmalara plaket verdi.