Türkiye’nin en büyük süt üretim merkezlerinden birisi olan KEBİR Süt okulların başlamasına sayılı günler kala tüm çalışanlarının okula giden çocuklarına kırtasiye yardımında bulundu. Dağıtım törenine KEBİR’in yönetim kurulu üyeleri; Yılmaz Karadeniz, Metin Ali Karadeniz, Mehmet Karadeniz ve çalışan personelleri katıldılar. Fabrikanın konferans salonunda düzenlenen törende konuşan KEBİR Genel Müdürü Yılmaz Karadeniz, “Aile insanı insan yapan değerlerin en başında gelmektedir. Aile bizlere verilen en önemli nimetlerden bir tanesidir. Daima ailelerimizin kıymetini bilelim. Çünkü Annelerimiz ve babalarımız bizler için gerek dişinden tırnağından arttırıp, tüm fedakârlığıyla bizlere daha iyi bir gelecek suna bilmek için çalışıp çabalamaktadırlar.

Adeta bir melek gibi kollarını bizlere sarmakta ve koruyup kollamaktadırlar. Allah anne ve babalarımızı başımızdan eksik etmesin. Değerli aileler çocuklarımıza bırakabileceğimiz en büyük miras güzel Ahlak ve maneviyattır. En önemlisi de iyi bir Müslüman,  iyi bir anne ve babaları yetiştirebilmektir. Çocuklarımız bizler ve ülkemizin yarınlarıdır. Gelecekte hepsi birer iş adamı, birer öğretmen, birer doktor ve daha birçok meslek dalında bizleri temsil ederek geleceğimizin mimarını inşa edeceklerdir. Güçlü yarınlar geleceğimiz için çocuklarımızı İslam Ahlakına bezenmiş bir şekilde itinayla yetiştirelim. Allah yar ve yardımcınız olsun. Unutmayın Anne gezindiğin bağ, baba yaslandığın dağdır.”
Konuşmanın ardından çalışanların çocukları için hazırlanan kırtasiye yardımları dağıtıldı. Yardımları alan çocukların mutlulukları görülmeye değerdi.