Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin bazı otobüslerinde klima olmaması rahatsızlık yarattı. Büyükşehir Belediyesi'nin AK Parti'li Meclis Üyesi İsmail Hakkı Küçükali, ''Yolcular perişan. 15 bin TL'ye klima takılıyor. Acilen klima takılmalı.'' dedi. 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin bazı otobüslerinde klima olmaması isyan ettirdi. Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi İsmail Hakkı Küçükali, ''Vatandaştan özellikle Sürmene, Araklı ve Arsin ve merkez seferlerini yapan otobüsler için her gün şikayet geliyor. Yolcular sıcak havalarda resmen eziyet çekiyor. 15 bin TL'ye klima takıyorlar. Büyükşehir'in acilen bu duruma bir el atarak otobüslere klima taktırması gerekir.'' dedi. 

Araklı-Sürmene ayrılsın

Küçükali Araklı-Sürmene hattının da ayrı olması gerektiğine dikkat çekerek, ''Of'tan sonra Sürmene ve Araklı uzak oldukları için Araklı-Sürmene ayrı bir hat olması lazım. Yomra ve Arsin'den yolcu aldığı için aşırı yoğunluk oluyor. Sürmene'ye otobüs 40 dakikada gitmesi gerekirken bir buçuk saatte gidiyor. Yolcular otobüste sıkışıyor. Otobüste insanlar nefes alamıyorlar. Arsin ve Yomra'da ayrı bir hat olması gerekir. Böylece vatandaşlar da rahat etmiş olur.'' şeklinde konuştu.

(Sonnokta)