61SAAT HABER SERVİSİ - Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın NTV'den canlı olarak AK Parti'den istifa ettiğini açıkladı. Açıklamasında kendisiyle birlikte Başbakan Erdoğan'ın da istifa etmesi gerektiğini savundu. Bayraktar'ın Trabzonlu olması şehirde büyük yankı uyandırırken bir diğer Trabzonlu siyasetçi MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, Bayraktar'ın istifası üzerine açıklamalarda bulundu.

Koray Aydın kendi twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, hemşerisinin istifasını değerlendirerek Başbakan Erdoğan'a yüklendi.

Koray Aydın açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"Yolsuzluk ve Rüşvet Operasyonu’nda Artık mızrak çuvala sığmıyor. Pisliğin üzerinde oturarak YolsuzluğuVeRüşveti AKLAMAk mümkün değildir. Sayın Başbakan, Sayın Erdoğan Bayraktar'ı dinlemeli, Türkiye’yi rahatlatma adına sorumluluğunun gereğini yapmalı ve derhal istifa etmelidir. Sayın Başbakan’ın Yolsuzluğu Ve Rüşveti AKLAMAk için bu saatten sonra yapacağı çabalar boşuna, pisliği örtmek için çırpınması beyhudedir. Sayın Erdoğan Bayraktar yapılması gerekeni yapmış ve Milletvekilliğinden de istifa etmiştir. Aynı tavrı Başbakan da göstermelidir."