Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Adayı ve Trabzon Milletvekili Koray Aydın, kongreden genel başkan olarak çıktığı zaman meydana inerek tehlikeyi halka anlatacağını söyledi. MHP Genel Başkan Adayı Koray Aydın, partisinin Karabük il teşkilatını ziyaret etti. Parti binasında İl Başkanı Temin Demirel ve partililer tarafından karşılanan Koray Aydın, basına açıklamalarda bulundu.

Türkiye ekonomisinin kötü olduğunu belirten Aydın, şöyle konuştu: “1 Eylül cumartesi günü Ankara’da MHP genel başkanlığıma adaylığımı ilan ettim. O günden bugüne kadar Türkiye’nin birçok illerini gezerek, hem Türkiye’nin geleceği hem de partimizin geleceği hakkındaki düşüncelerimi toplumumuza aktardım. Türkiye çok kötü yönetiliyor. Türkiye’yi 10 yıldan beri idare eden iktidar, artık bir bir gerçeklerle yüzleşmeye başladı. Bu siyasal iktidar yüzleşmeyi ekonomik anlamda yaşıyor." Önemli günlerin arefesinde olduğumuzu belirten Aydın, sözlerini şöyle tamamladı: "buna karşı bir direniş ayağının oluşması bir şeylerin yapılması lazım. İş öyle gidiyor ki ocak ayı geldi, anayasa görüşmeleri yapıldı, AK Parti ile aynı dili konuşan bir CHP’de var, ikisi de anlaşıp anayasadan Türk’ün ve Türk milletinin adı çıkacak olan maddelerde işbirliği yaptıklarında bunu yapacak sayıları mevcut.

Bunu başardıklarında üç sene sonra ‘bu ülkenin adının Türkiye olmasına ne gerek var?’ tartışmalarını yaşarsınız. Ben 4 Kasım’da MHP Kongresinden genel başkan olarak çıkarsam, meydanlara ineceğim bu tehlikeleri halkımıza anlatarak, bu gerçekler konusunda uyararak, dikkatini çekerek, neyle karşı karşıya olduğunun farkında olduğunu göstererek, MHP olarak üzerimize düşeni yaparak hayata geçirme kararlılığındayız.